Catering Żory

Zamówienia przyjmujemy tylko po kontakcie telefonicznym z naszym biurem tel. 32 43 58 123, nie realizujemy zamówień wysyłanych e-mailem lub za pomocą Facebooka czy innych komunikatorów!

Cenu obowiązują od 1 Luty 2023 roku, sezon letni: 1 czerwca – 31 pażdziernika.

Minimalna ilośc zamówienia każdej pozycji to 2 sztuki!

Danie Jednostka Cena zł
Zupy i kremy    
Rosół z makaronem 1 porcja 333 ml 9
Barszcz na zakwasie 1 porcja 333 ml 8
Żurek 1 porcja 333 ml 10
Sosy    
Sos pieczeniowy 1 porcja 100 ml 3
Sos czosnkowy 1 porcja 100 ml 3
Sos borowikowy 1 porcja 100 ml 4
Dodatki    
Kluski surowe 12 sztuk 9
Bombki paryskie 1 miska metalowa (dla ok 4-5 osób) 15
Ćwiartki ziemniaczane z boczkiem i koprem 1 miska metalowa (dla ok 4-5 osób) 15
Ryż z warzywami 1 miska metalowa (dla ok 4-5 osób) 18
Surówki    
Chrupiąca biała kapusta z papryką 1 rawierka (dla ok 4-5 osób) 16
Kapusta pekińska z kukurydzą 1 rawierka (dla ok 4-5 osób) 16
Kapusta pekińska z warzywami 1 rawierka (dla ok 4-5 osób) 17
Kapusta biała z koperkiem 1 rawierka (dla ok 4-5 osób) 16
Surówka z marchewki 1 rawierka (dla ok 4-5 osób) 16
Fantazja selerowa 1 rawierka (dla ok 4-5 osób) 17
Sałatki    
Kapusta czerwona 1 rawierka (dla ok 4-5 osób) 16
Buraczki 1 miseczka 9
Jarzyny gotowane z sosem  czosnkowym 1 rawierka (dla ok 4-5 osób) 20
Kapusta biała duszona 1 rawierka (dla ok 4-5 osób) 16
Jarzynowa 1 kg 30
Grecka 1 miska 25,00 cena obowiązująca w sezonie letnim
Grecka 1 miska 29,00 cena obowiązująca w sezonie zimowym
Lodowa z sosem winegret 1 miska 24,00 cena obowiązująca w sezonie letnim
Lodowa z sosem winegret 1 miska 28,00 cena obowiązująca w sezonie zimowym
Colesław 1 rawierka (dla ok 4-5 osób) 18
 Kapusta zasmażana 1 miska metalowa (dla ok 4-5 osób) 20
Mix sałat z mozarellą i orzeszkami 1 miska 24,00 cena obowiązująca w sezonie letnim
Mix sałat z mozarellą i orzeszkami 1 miska 29,00 cena obowiązująca w sezonie zimowym
Sałatki do zimnej płyty (minimum dwie sztuki z każdego rodzaju)    
Meksykańska 1 miseczka 18
Makaronowa 1 miseczka 18
Tortelini 1 miseczka 18
Egzotyczna 1 miseczka 18
Porowa 1 miseczka 18
Gyros 1 miska 28
Cezar 1 talerz 28,00 cena obowiązująca w sezonie letnim
Cezar 1 talerz 30,00 cena obowiązująca w sezonie zimowym
Makaronowa z grillowanymi warzywami 1 miska 28
Brokułowa z sosem czosnkowym i kurczakiem pieczonym 1 rawierka (dla ok 4-5 osób) 28
Brokuły z fetą ,prażonymi płatkami migdałowymi i jajkiem 1 talerz okrągły 28
Mięsa    
DRÓB    
Kotlet w panierce klasycznej 1 szt 14
Kotlet w płatkach migdałowych 1 szt 15
Kotlet w panierce sezamowej 1 szt 15
Kotlet w płatkach kukurydzianych 1 szt 15
Nuggetsy różne panierki plus sos czosnkowy 10 szt 28
Gotowana rolada drobiowa z borowikami i serem 1 szt 17
Pierś drobiowa z warzywami zapiekany serem 1 szt 17
Udko z kurczaka 1 szt 13
Kulki z prażonym boczkiem i mozzarellą 2 sztuki porcja 18
Udko z kurczaka faszerowane grzybami 1 szt 17
Devolaille z pieczarkami i serem 1 szt 17
Udko z kaczki 1 szt 17
De volaille (ser, szynka, papryka, pietruszka) 1 szt 17
Kulki z masełkiem czosnkowym 2 szt. porcja 17
Piers z kurczaka ze szpinakiem i serem feta 1 szt 17
Szaszłyk drobiowy z warzywami 1 szt. 16
Szyszka migdałowa 1 szt 17
Filet z suszonymi pomidorami i serem blue 1 szt 16
Tęczowa łódka 1 szt 16
WOŁOWINA    
Rolada wołowa 1 szt. 17
Rumsztyk z cebulą 1 szt. 18
WIEPRZOWINA    
Kotlet schabowy 1 szt. 15
Rolada wieprzowa 1 szt. 16
Sakwa schabowa ze szpinakiem i serem camembert 1 szt. 17
Kula schabowa z farszem pieczarkowo-warzywnym 1 szt. 17
Karczek pieczony 1 szt. 15
Karczek z grila z cebulką 1 szt. 16
Szaszłyk wieprzowy 1 szt. 15
Karczek w sosie chilli Wg wagi 60
Schab faszerowany porem 1 szt. 16
Łódka schabowa z brokułem i sosem czosnkowym 1 szt. 17
Polędwiczki w sosie borowikowym Wg wagi 75,00/kg
 Golonko wędzone Wg wagi  55,00/kg
Golonko gotowane bez kości Wg wagi  50,00/kg
 Golonko gotowane z kością Wg wagi  55,00/kg
Dania gorące    
Flaczki wołowe 300 g 12
Bogracz wołowy z kluseczkami 300 g 15
Strogonow 300 g 15
Krokiet z mięsem 1 szt 6
Krokiet z kapustą i grzybami 1 szt 7
Krokiet z pieczarką i serem 1 szt 8


Łopatka Gaździnej wg wagi (ok.3-5kg) 55,00/kg
Prosie pieczone ok. 3 kg Wg wagi 65,00/kg
Zimne zakąski    
GALARETKI    
Szynka z nadzieniem serowo chrzanowym 4 szt 18
Golonko w galarecie 1 szt (kubek) 5
Galaretka z kurczaka 1 szt (kubek) 5
Ozory wp w galarecie 1 szt (kubek) 5
Łódeczki drobiowe pod chrzanową pierzynką (min dwa talerze) – 8 sztuk 22
ŚLEDZIE    
Sałatka śledziowa 1 miska 17
Mix śledziowy 1 rawierka 25
Filet w cieście opiekany 0,5 kg 1 rawierka 23
Śledż po japońsku 1 talerz 18
Śledz w sosie musztardowym 1 talerz 18
JAJA    
 Jaja w sosie tatarskim, 6 połówek 1 talerz 21
Jaja faszerowane pastami 7 połówek 1 talerz 27
Chrupiące jaja nadziewane mięsem z dipem chrzanowym 6 szt 1 talerz 22
Ryby    
Karp Wg wagi 50,00kg
Pstrąg Wg wagi 55,00kg
Łosoś Wg wagi 110,00kg
Łosoś ze szpinakiem na tagiatelli Porcja ok 15dkg łososia(2 plastry) 35
Dorsz Wg wagi 60,00kg
Miruna Wg wagi 65,00kg
Inne    
Kanapki na bułce kanapkowej 1 szt 6
Kanapki na krakersie 1 szt 4
Deska serów 1 deska 35
Patera wędlin – mała 1 patera 55
Patera wędlin – duża 1 patera 70
Pieczenie na zimno z dipem słodko ostrym – mała 1 patera 60
Pieczenie na zimno z dipem słodko ostrym – duża 1 patera 80
Zimna płyta (wędliny, pieczenie oraz sery) – mała 1 patera 60
Zimna płyta (wędliny, pieczenie oraz sery) – duża 1 patera 80
Tatar Wg wagi 80,00/kg
Pierogi z mięsem 10 szt 25
Pierogi z kapusta i grzybami 10 szt 25
Pierogi ze szpinkaiem 10 szt 25
Pierogi ruskie 10 szt 25
Kruche babeczki z pastami (minimu dwie porcje) 8 szt 30
Tortille (minimum dwie porcje) 10 szt 28
Bagietka faszerowana twarogiem i warzywami (minmum dwie porcje) 8 szt 26
Torty i desery    
Kopa 1 szt 65
Szpajza bakaliowa z alkoholem, czekoladowa, rafaello 1 szt 50
Szpajza cytrynowa, ptasie mleczko 1 szt. 45


Istnieje możliwośc zamówienia ciasta 1 kawałek  6,00zł