Catering Żory

Zamówienia przyjmujemy tylko po kontakcie telefonicznym z naszym biurem tel. 32 43 58 123, nie realizujemy zamówień wysyłanych e-mailem lub za pomocą Facebooka czy innych komunikatorów!

Cenu obowiązują od 15 Stycznia 2024 roku, sezon letni: 1 czerwca – 31 pażdziernika.

Minimalna ilośc zamówienia każdej pozycji to 2 sztuki!


Danie Jednostka Cena zł
Zupy i kremy    
Rosół z makaronem 1 porcja 333 ml 9
Barszcz na zakwasie 1 porcja 333 ml 8
Żurek 1 porcja 333 ml 10
Sosy    
Sos pieczeniowy 1 porcja 100 ml 3
Sos czosnkowy 1 porcja 100 ml 3
Sos borowikowy 1 porcja 100 ml 4
Dodatki    
Kluski surowe 12 sztuk 10
Bombki paryskie 1 miska metalowa (dla ok 4-5 osób) 18
Ćwiartki ziemniaczane z boczkiem i koprem 1 miska metalowa (dla ok 4-5 osób) 18
Ryż z warzywami 1 miska metalowa (dla ok 4-5 osób) 22
Surówki    
Chrupiąca biała kapusta z papryką 1 rawierka (dla ok 4-5 osób) 18
Kapusta pekińska z warzywami 1 rawierka (dla ok 4-5 osób) 20
Kapusta biała z koperkiem 1 rawierka (dla ok 4-5 osób) 19
Surówka z marchewki 1 rawierka (dla ok 4-5 osób) 19
Fantazja selerowa 1 rawierka (dla ok 4-5 osób) 20
Sałatki    
Kapusta czerwona 1 rawierka (dla ok 4-5 osób) 18
Buraczki 1 miseczka 9
Jarzynowa 1 kg 35
Grecka 1 miska 30 cena obowiązująca w sezonie letnim
Grecka 1 miska 35 cena obowiązująca w sezonie zimowym
Colesław 1 rawierka (dla ok 4-5 osób) 22
Kapusta zasmażana 1 miska metalowa (dla ok 4-5 osób) 25
Mix sałat z mozarellą i orzeszkami 1 miska 30 cena obowiązująca w sezonie letnim
Mix sałat z mozarellą i orzeszkami 1 miska 35 cena obowiązująca w sezonie zimowym
Sałatki do zimnej płyty (minimum dwie sztuki z każdego rodzaju)    
Meksykańska 1 miseczka 20
Tortelini 1 miseczka 20
Egzotyczna 1 miseczka 20
Gyros 1 miska 30
Cezar 1 talerz 30 cena obowiązująca w sezonie letnim
Cezar 1 talerz 35 cena obowiązująca w sezonie zimowym
Makaronowa z grillowanymi warzywami 1 miska 30
Brokułowa z sosem czosnkowym i kurczakiem pieczonym 1 rawierka (dla ok 4-5 osób) 30
Brokuły z fetą, prażonymi płatkami migdałowymi i jajkiem 1 talerz okrągły 28
Mięsa    
DRÓB    
Kotlet w panierce klasycznej 1 szt 17
Kotlet w płatkach migdałowych 1 szt 18
Nuggetsy różne panierki plus sos czosnkowy 10 szt 30
Gotowana rolada drobiowa z borowikiem 1 szt 20
Kuleczki z prażonym boczkiem i mozarellą 2 szt na porcję 20
Pierś drobiowa zapiekana z warzywami 1 szt 19
Udko z kurczaka 1 szt 15
Udko z kurczaka faszerowane grzybami 1 szt 20
Devolaille (ser, szynka, papryka, pietruszka) 1 szt 20
Devolaille z serem 1 szt 19
Udko z kaczki 1 szt 20
Kulki z masełkiem czosnkowym 2 szt porcja 20
Piers z kurczaka ze szpinakiem i serem feta 1 szt 20
Szaszłyk drobiowy z warzywami 1 szt 19
Szyszka migdałowa 1 szt 20
Filet z suszonymi pomidorami i serem blue 1 szt 19
Łódka drobiowa z porem 1 szt 20
WOŁOWINA    
Rolada wołowa 1 szt. 22
Rumsztyk z cebulą 1 szt. 21
WIEPRZOWINA    
Kotlet schabowy 1 szt. 18
Rolada wieprzowa 1 szt. 19
Sakwa schabowa ze szpinakiem i serem camembert 1 szt. 20
Kula schabowa z farszem pieczarkowo-warzywnym 1 szt. 20
Karczek pieczony 1 szt. 18
Karczek z grila z cebulką 1 szt. 19
Łódka schabowa z brokułem i sosem czosnkowym 1 szt. 20
Polędwiczki w sosie borowikowym Wg wagi 75/kg
 Golonko wędzone Wg wagi 60/kg
Golonko gotowane bez kości Wg wagi 60/kg
 Golonko gotowane z kością Wg wagi 55/kg
Dania gorące    
Bogracz wołowy z kluseczkami 300 g 17
Krokiet z mięsem 1 szt 9
Krokiet z kapustą i grzybami 1 szt 10
Krokiet z pieczarką i serem 1 szt 11
Łopatka Gaździnej wg wagi (ok.3-5kg) 60/kg
Prosie pieczone ok. 3 kg Wg wagi 80/kg
Zimne zakąski    
GALARETKI    
Szynka z nadzieniem serowo chrzanowym 4 szt 22
Golonko w galarecie 1 szt (kubek) 6
Galaretka z kurczaka 1 szt (kubek) 6
Łódeczki drobiowe pod chrzanową pierzynką (min dwa talerze) – 8 sztuk 25
ŚLEDZIE    
Mix śledziowy 1 rawierka 28
Filet w cieście opiekany 0,5 kg 1 rawierka 23
Śledż po japońsku 1 rawierka 24
JAJA    
 Jaja w sosie tatarskim, 6 połówek 1 talerz 25
Jaja faszerowane pastami 7 połówek 1 rawierka 29
Ryby    
Pstrąg Wg wagi 60/kg
Łosoś Wg wagi 120/kg
Łosoś ze szpinakiem na tagiatelli Porcja ok 15dkg łososia(2 plastry) 38
Dorsz Wg wagi 75/kg
Miruna Wg wagi 80/kg
Inne    
Lustro przekąsek 1 szt 160
Kanapki na bułce kanapkowej 1 szt 6
Patera wędlin – mała 1 patera 60
Patera wędlin – duża 1 patera 80
Pieczenie na zimno z dipem słodko ostrym – mała 1 patera 70
Pieczenie na zimno z dipem słodko ostrym – duża 1 patera 90
Zimna płyta (wędliny, pieczenie oraz sery) – mała 1 patera 70
Zimna płyta (wędliny, pieczenie oraz sery) – duża 1 patera 90
Tatar Wg wagi 80/kg
Pierogi z mięsem 10 szt 30
Pierogi z kapusta i grzybami 10 szt 30
Pierogi ze szpinkaiem 10 szt 30
Pierogi ruskie 10 szt 30
Babeczki z pastą z tuńczyka 8 szt 30
Tortille (minimum dwie porcje) 10 szt 28
Bagietka faszerowana twarogiem i warzywami (minmum dwie porcje) 8 szt 28
Torty i desery    
Kopa 1 szt 65
Szpajza bakaliowa z alkoholem, czekoladowa, rafaello 1 szt 55
Szpajza cytrynowa, ptasie mleczko 1 szt. 50
     
Istnieje możliwość zamówienia ciasta 1 kawałek 6